Alla inlägg under september 2007

Av marremaja - 10 september 2007 09:23

Det här var i princip min dag igår, alla detaljer stämmer inte, men typ.

Fast min dag fick ett bra slut, tack och lov... Hade nog dött annars.


http://www.youtube.com/watch?v=beGjncfEPt8

Av marremaja - 9 september 2007 12:32

Som en god vän till mig sa nångång: Sprit will fuck you up.


Vet inte om jag ska skratta eller gråta idag... igår grinade jag iaf bara, vilket förvånade mig, jag som aldrig brukar grina över nån kille. Men tydligen hade jag väl hittat nån jag verkligen tyckte om den här gången och som vanligt pajar jag allt. Jag är så jävla äcklig att det inte finns, kan NÅN vara så snäll och skjuta mig?!


Tack.

Va?

Av marremaja - 7 september 2007 22:05

Vad var det jag tänkte förut? Jo, att jag gillar att jobba i restaurangbranschen för att jag gillar att träffa trevligt folk.

Idag har säkert mer än hälften av dom var där på dåligt humör och klagade som VANLIGT på priser och dyligt. Men hallå, det är inte jag som har satt priserna och det är inte jag som kan ändra dom.

"Va? 10 kr för pizzasallad?! Den ingår iaf överallt i Sollefteå OCH Sundsvall.."

"-10 kr i serveringsavgift?! Ni måste vara dom enda som har så...

- Nej, det är jag ganska säker på att vi inte är.

- Jo, ni är dom enda...."

"TRAGISKT, hur kan ni ha 10 kr i serveringsavgift?"

"KAFFET SKA INGÅ I MATEN, så var det förut..."

"-Så var det förut, så var det förut, så var det förut, så var det förut....

- Ja, men det är nya ägare nu"


Tur att dom jag jobbar med är trevliga och att ändå dom flesta kunder oftast är riktigt trevliga dom också. :)

Av marremaja - 5 september 2007 14:43

Jag och Emelie hade en låång diskussion om hur vi träffat människor som betyder mycket för oss, och det sjuka är att många är.. eller egentligen alla har med slumpen å göra, eller är det ödet?

Emelie hade aldrig börjat prata med Freddan om det inte vore för att hon skrev nåt om Färjestad på klotterplanket på lunar och han svarade. Men tänk om han inte gått in på klotterplanket JUST den tiden, och tänk om Emelie inte skrivit om hockey, då hade han nog inte svarat.

Ödet? Slumpen?

Hur jag började prata med Jens är VERKLIGEN en lång jävla historia, som nästan är för pinsam att dra hela varianten här, men jag började prata med en av hans kompisar och så hade Jens kollat på en av mina kollagebilder så jag skrev och frågade vem han var. Och sedan fick jag ett ryck en dag och la in en massa folk på msn, bland annat han. Sen flöt det bara på...

Tänk sen om jag inte hade blivit ihop med Jens, då hade jag aldrig träffat Nicke!

Olof skrev till mig efter att han sett mig på klotterplanket och frågade om han fick min msn. Han hade ingen presentationsbild och så gick han i 7:an (jag gick i 8:an) och då tänkte jag typ "Herregud, han är YNGRE än mig och jag vet inte ens om han är snygg". Men han frågade efter min msn på ett så roligt sätt så jag gav han den ändå..

Anton är en lång historia han med egentligen.. Jag jobbade på City lördagen helgen innan Urkult, och jag skulle jobba söndagen också. Tänk om inte dom från Impuls hade käkat där då? Tänk om dom hade haft tillräckligt med personal så dom inte hade behövt fråga mig? Tänk om jag hade sagt nej till jobberbjudandet som jag tänkte eftersom det kändes jobbigt att jobba natt på Impuls och sen upp 12 dagen efter? Tänk om inte Anton hade jobbat den helgen också? Tänk om jag hade skitit i Urkult som jag tänkte göra ett tag? Tänk om Emelie inte hade känt Oscar, då hade vi inte kommit på samma fest som Anton?  Tänk om vi inte hade sovit hos Oscar allihopa den natten?

Ödet? Slumpen?


Nu när jag tänker på det.. Tänk om jag inte hade hamnat i samma klass som jag gjorde i lekis med Emelie, Emma och alla. Undra vad jag hade varit för person idag i såfall...

Av marremaja - 4 september 2007 17:01

Igår vare shopping i Sundsvall med Emelie som gällde. Jag tog med mig 3000 kronor för att göra av med, och jag ville verkligen göra av med ALLT.

Hela dagen började med att jag skjutsade Anton till skolan och gick ner till handels för att heja på lärarna. Jag mådde nästan dåligt när jag gick där i handelskorridoren som besökare på den skola jag i princip levt på under 3 års tid. Efter besöket drog jag hem och brände en ny skiva för att ha nåt bra att lyssna på i bilen under resan till Sundsvall... men när den var klar kände jag mig lite trött och tänkte att jag kunde lägga mig och sova 1 timme och åka till Sundsvall vid 11 tiden. 11.45 ringde Emelie och väckte mig xD Väl framme i Sundsvall fick jag panik. Hittade ingenting att köpa och så var jag hungrig.. dessutom kom vi på att vi hade glömt att betala för parekringen.

Planen löd då: Käka, betala parkering, shoppa.

Det blev: Käka, shoppa, komma tillbaka till bilen med en parkeringsböter fastklämd på vinrutetorkaren.. 200 SPÄNN!

Fast jag måste erkänna att det inte var så jävla farligt ändå. Jag och Emelie garvade åt det där resten av dagen också ;D Jag ville ju göra av med pengar, och en böter är ju ett sätt att spendera dom, hähä.

Dagen slutade med att jag gjorde några inköp ändå, men skinnjackan som jag ville ha fanns inte på HM i Birsta. Och det sög.

Men vi hade roligt som vanligt, och det är väl det viktigaste? ;)

Av marremaja - 2 september 2007 13:18

Igår var det min tur att vara "mentor" åt Mimmi och André. Även om det inte är det svåraste att lära sig hur man ska bete sig när man står i garderoben på Bowlingen så hade iaf inte jag velat stå själv första gången :P Kvällens stora samtalsämne var styva bröstvårtor och stora pupiller. Men det var en trevlig kväll trots att det knappt var nåt folk ute. Hade sån jävla lust att sticka ner och dansa arslet av mig flera gånger... Jag vill festa!


Men men, nu ska jag borsta tänderna och dra till Terrassen :)

Ovido - Quiz & Flashcards