Alla inlägg under februari 2007

Av marremaja - 18 februari 2007 22:29

Helgen har varit en blandad kompott. Eller hur man säger. Fredags var jag hemma vid 17 från Wintergames. Jag halvsov på soffan och sedan hoppade jag in i duschen och brummade iväg till Patrik :)Lördags klev vi upp vid 7 och käkade frukost (tror inte Patrik tyckte det var det roligaste han gjort på en lördag, hähä.) Sen drog jag mot Hallsta för en lång arbetsdag, trodde jag. Som tur var fick vi sluta kl 13. Eftersom jag inte hade sovit många timmar la jag mig i soffan och sov till 16.. när jag vaknade la jag mig i min säng och sov till 18.30 Då käkade jag och sen försökte jag få tag i Emma på alla tänkbara sätt! När ja ringt runt till alva hennes släkt (okej, kanske inte riktigt) fick jag ÄNTLIGEN tag i henne. Vi kikade på Melodifestivalen, åt chips och sen kollade vi på Idol 05. Min Måns och Emmas Ola. Aw. Våra snyggingar ;)Sen snackade vi en massa och for några varv på stan, förföljde bilar m.m :D Det var SKOJ!När jag kom hem vid 2 blev jag uppe till 4 typ :/ Var itne direkt trött efter att ha sovit hela dagen. När jag väl la mig i sängen kunde jag knappt somna.. det värkte och tjöt i öronen. Sen vaknade jag vid 6 och kunde verkligen inte somna om för det gjorde så förbannat ont. Vid 8 ringde mamma akuten och jag fick en tid vid halv 12. HALV 12!!! Det SÖG så jävla hårt. Jag som skulle kolla på fotboll. Jag kom därifrån sån tid att jag iaf hann se när Ruif vann över Långsele med 2-0 ;) Men jag stannade inte länge. Var inte så roande att sitta där helt ensammen.Väl hemma har jag legat vid tv:n typ. Nu ska jag väl duscha och sova. Det blir nog en lång dag imorron gissar jag...

Av marremaja - 14 februari 2007 00:04

Hej och HÅ.Jag skulle sovit för en timme sen, hähä. Undra hur trött jag kommer att vara imorron egentligen. Skit.Idag var jag och Mimmi och solade, sen gick vi ut på en promenad. När jag kom hem duschade jag sen drog jag och Mamma in til stan för att käka på Impuls, men väntetiden på mat var typ 1 timme, så vi köpte hem pizza från City. Faan vad jag saknar att jobba där! Efter det var det hockey med Emelie, och sen tv :PMen nu jävlar ska jag sova.. snart.

Av marremaja - 13 februari 2007 00:34

Wehey, som ni alla vet kan livet ändra kurs snabbt. Och jag tror det är exakt vad som hänt..Vissa saker är kanon nu, och andra mindre bra. Dock anser jag inte att jag har gjort nåt fel. Borde man inte se till sina vänners bästa? Jag orkar faktiskt inte vara nån jävla slav hela tiden. *host*tackadåförihelvetedinotacksammajävel*host*Idag har jag bara legat hemma igen. Fast på kvällssidan kom Emelie och Mimmi och hälsade på. Vi bakade äppelpaj och spelade Buzz ;P Det är skoj!Aw how cute, imorron är det Alla hjärtans dag.

Av marremaja - 12 februari 2007 14:26

Det gick bra.Det gick väldigt bra.Jag önskar bara att jag hade gjort det för 3 år sen redan.Nu jävlar ska jag slappa! PALLAR INTE ATT PLUGGA. Man kan ju inte bli mer less på det än jag är nu.

Av marremaja - 11 februari 2007 23:42

Jahapp. Denna helg har varit lugn och.. lugn. Trodde den skulle bli bra men jag är ganska missnöjd med den faktiskt. Är bara idag jag har haft kul. =)Jag och Ele kollade på Så ska de låta. Sen kollade vi på Göta Kanal och käka chips och drack cola och var allmänt onyttiga. Senare fixade vi utväxterna och dansade dancingstage. Dessutom kom Emelie, Mimmi och Toffe på besök! Vi dansade och sen spelade vi Buzz. Jag och Mimmi var såååå nära att dra hem vinsten, men det sket sig. Bläh för Toffe som vann! ;PNär Mimmi och Toffe drog kollade vi på Sunes Sommar, Emelie drog efter halva filmen. Så jag coh Ele såg klart den och nu sitter jag här och gruvar mig inför imorron. På torsdag börjar min APU med Wintergames. Jag är lite nervös faktiskt. Känns som de har så stora krav på en nu.. "man måste vara utåt, trevlig osv osv osv" Och en annan dålig sak är att det är Kuben Kup i helgen, och jag kommer itne hinna sen nåt nästan p.g.a wintergames. SUCK. Men men, det är smällar man får ta.Adjö.

Av marremaja - 10 februari 2007 12:21

Godmorgon allesammans. Jag är lite nevös idag.. denna dag ska jag nämligen försöka stå på mig och inte vara nån feg jävla tönt. Ah. Kommer inte gå nå bra.Toffe skicka lite bra låtar med Fall out boy igår. Mjau.

Av marremaja - 9 februari 2007 13:47

Jag har problem. Jag har stora problem.Mitt liv går utför och jag kan inte göra något åt det.. men det är ju mitt jävla fel. Jag mår dåligt. Allt som var så bra. Var det verkligen bara skadeglädje? .. Som jag ändå inte fick ut nåt av. Skärpning Marre!Fast det är ju lätt att säga. Jag tror att jag har förstört mig själv litegrann. Eller mycket. Och sen passar "Du vet inte vad du har förrän du förlorar det" in väldigt bra på mig just nu. Jag håller på att förlora nåt jag själv ville förlora ett tag. Men nu har jag kommit på att jag itne vill det, men jag börjar tro att det är försent att fixa det nu.Dock har jag tagit ett väldigt stort steg i mitt liv, jag ringde ett samtal jag velat ringa i 3 år nu. Jag klarade det! Och i framtiden kommer det kanske göra så att jag slipper förstöra för mig själv.Shit vad jag talar i gåtor. fast ni som läser behöver inte veta vad det är jag gjort, bara att jag gjort det ;P

Av marremaja - 8 februari 2007 01:46

Vafan alltså. Klockan är mycket. Varför har jag vänt på dygnet. Jag kommer absolut inte kunna somna på ett bra tag och imorron ska jag upp senast 10. Sådeså.Har legat och slappat vid tv:n och sms:at med Tofflan hela kvällen. Men jag är less. Toffes förslag på vad jag kunde göra var iofs roande "Ring till nåt nummer och fråga efter Bubben, när dom säger att han inte är där säger du att det var bra, för du vill ändå inte prata med han"Haha, så tur jag har nån som får mig att skratta. Även fast det borde jag som får den sjuklingen att bli glad.Hur som helst, jag tänkte ta lite kort osså dog kameran PRECIS när jag skulle ta fetaste bilden. och ovanpå den skiten kan jag inte lägga in bilderna i datorn. Datorjävel alltså. Så jävla klen. Inte i närheten av lika tuff som jag ;DMen men, nu ska jag väl sitta här ett tag till och försöka roa mig.. Ska fan spela sims! :D

Ovido - Quiz & Flashcards