Alla inlägg under maj 2007

Av marremaja - 19 maj 2007 02:35

Igår: Gjorde vi våran Gradtuation skiva som blev riktigt bra ;) Dock hade det varit KUNG om vi hade haft Danne och Toffes gitarr och basinsatser på alla låtar! Men kul vare... som faaan!


Idag drog jag och Emma till Övik för att handla lite inför studenten, men Emma var den enda som hitta nåt. Det var iaf riktigt kul, vet inte allt vi garva åt.. läpparna, engelskan, Emmas "möte" med Rickard m.m ;D


När vi kom tillbaka till Solle lämnade jag Emma och sen drog jag till studion och hjälpte pappa fixa de sista tre låtarna sen igår, så nu är skivan helt komplett :)

Efter det for jag till Toffe, där hade dom fixat paj och grejor, svingott. Jag gjorde Darth Wader ljud i glaset osså kollade vi på den "brända" filmen.... som brändes tillslut iaf. Remember the Titans. Fin film verkligen.


Och nu ska jag sova för att palla med allt jag ska hinna imorron, sov gott mina kära läsare!

Av marremaja - 17 maj 2007 02:23

Nina - "Aaaj, oooh"

Marre - "Men vart har du hålen då?"

...

Marre - "Nu blöder det.."

Nina - "Men torka bort det bara"

Marre - "Vart har du bakdelen?"


(HAHA, vad som hördes när jag och Nina stod inne på toan och jag skulle sätta in hennes örhängen :D)


Fy faaaan vilken bra kväll det har varit på bowlingen:

Kom dit och örhängesituationen var det första som hände, dock var det inte nu förrän efteråt vi kom på hur kul det var!

Det skulle vara modevisning på bowlingen, så vi gick omkring och spanade efter några bra platser, och tillslut hittade vi dom; MITT framför där som gick.. på barstolarna vid dansgolvet ;D Vi satt där som några kungligheter och kollade på när alla andra platser blev fullare och fullare. Vi bestämde oss ganska sanbbt för att gå och hämta mat. Det fanns väärsta mycket att välja på, och vi insåg att vi skulle behöva gå två gånger för att få plats med allt på tallrikarna.

Vi satt och lät HELA tiden "MMmMMmmm va goooott"

När jag ätit upp det första, och Nina inte hade det började jag bli otålig.. Plötsligt släckte dom ner en hel del på bowlingen..

Nina - "Jag tror det börjar nu!"

Marre - "Meeen, jag ville ju ha maat"


Jag orkar inte skriva om alla roliga saker som hände med maten, men kul vare! Och modevisningen var ascool :D Killarna som var modeller från Kramfors var typ dyngraka, speciellt en av dom, han kunde knappt gå. Och så var det en kille som Nina kände, så han gav henne en mössa från jeans..euhm.. nånting.. jeanskällaren tror jag det hette :P

Sen nästa gång han kom hade han nån påse, och Nina tjoade så kollade han på oss och jag typvisade att jag ville ha påsen. han bara "vill du verkligen ha påsen?" Och jag värsta glatt: "Jaaah"

Det var 14 kondomer, några ballonger, ett klistermärke och en kapsylöppnare i den ;D

Och en av dom andra modellerna gav Nina en påse, han vääärsta flörtade med henne hela tiden :D Skitkul! Ele var så himla duktig som modell också. Vi skrek och hejjade när hon kom in, då fick vi igång resten av publiken också. Jag är så stolt över henne ;)

Efteråt var det iaf nattklubb med dansgolv och allt. DJ'n var grymt jävla bra, och jag och Ele dansade linedance till "I don't feel like dancing", folk applåderade efteråt ;)


Aja, sammanfattningsvis var det en skitkul kväll verkligen!

Nu ska jag nog sovaaah!


Av marremaja - 16 maj 2007 17:04

Okej.. jag gjorde det inte idag. Men det var bara för att jag inte hade nån tid. Har slitit som ett djur i skolan idag! Men det var fan värt det, nu är förhoppningsvis Conny nöjd med våran projektrapport och så gjorde jag provet.. och det gick bra också :D Weeh!


Nu ska jag göra mig iordning för modevisningen ikväll (OBS, jag ska bara titta, inte medverka ;P)

Ele ska vara modell ;)



Av marremaja - 15 maj 2007 20:53

Nu är jag på den lägsta nivå man kan hamna på

och jag börjar undra hur det här egentligen ska gå

Varför har ingen öppnat mina ögon tidigare?

Då hade jag kunnat lösa det här så mycket smidigare

Jag är ett kräk, ett svin, en långhårig äcklig sak

Faller du för mig bör du fundera på vad du har för smak

Stick när jag säger hej, akta er för mig!


//diktarN


Av marremaja - 15 maj 2007 19:40

Jag har sjunkigt på en så låg nivå, som jag inte ens trodde jag skulle hamna på.

"Men Marre fattar ju inte vad hon gör"

Det är mycket möjligt... Men nu har ni ändå öppnat mina ögon. Jag är ett sånt jävla svin. Trodde aldrig det här om mig själv. Men nu ska det iaf få ett slut. Imorgon. Inte en dag senare, för imorgon är ändå flera månader försent redan.


"Marre är som Morris. Hon flänger runt, yrar omkring och drägglar. Är sällskapssjuk, flummig, följer efter överallt, hårar och går in i saker." - Nina


Av marremaja - 15 maj 2007 11:50

Jag är rädd för att jag inte kommer ha lika mkt flyt idag som jag hade igår... har suttit och pluggat inför Löneadminmistrations provet sen jag klev upp, och jag fattar inte ett skit. Eller okej, vissa saker fattar jag. Men jag kommer aldrig kunna komma ihåg dom :S

Av marremaja - 14 maj 2007 17:40

Idag försov jag mig.... och jag skulle göra muntliga svenska nationella. Jag körde som vanligt som en tok till skolan och knackade försiktigt på dörren när jag stod utanför mitt klassrum, kändes ju bra att hon släppte in mig iaf :P

Jag hade missat två av de som redovisat. När det var min tur att babbla var jag faktiskt inte supernervös, helt sjukt vad jag har utvecklats på den biten under min tid på GB. Och det gick bra, pratade ca 5 min om Modern kommunikation; mobiler och Internet.

Tro det eller ej, jag fick MVG ;) Och så fick jag veta att jag fick MVG på svenska nt. skrivningen också :D Wohooo!


Sen var jag faktiskt koncentrerad på religionen och på fotografisk bild stannade jag lääänge och jobbade. Åkte hem 16.20 aldrig lämnat skolan så sent nångång tror jag ;P


Nu ska jag snart käka tacos.. hihi. Och sen börja plugga till provet i Bengts kurs... ;/

Av marremaja - 13 maj 2007 20:55

Undra hur mycket söta saker jag lyckats klämma ur mig denna helg.

Undra om jag borde ha ångest? :P

Ovido - Quiz & Flashcards