Alla inlägg den 21 mars 2007

Av marremaja - 21 mars 2007 17:28

I min hjärna bor en liten kvinnamen, hon är inte riktigt sann.Hon bestämmer och styr över mig och gör mitt liv så svårt,så får man inte göra.Ulla, du är mitt samveteoch vi är inte polare med varann.För du är tråkig o tristom jag kunde skulle jag brotta ner dig hårt!

Av marremaja - 21 mars 2007 02:26

Jahapp.. halv 3 på natten. Det enda som gör att jag fortfarande är vaken är att jag chattar med Toffe. Fast hade jag inte gjort det skule jag bara legat vaken i sängen. Jag tror jag kommit in i en liten "depperiod" nu igen. Gud vad jag önskar att jag hade ton med självförtroende så jag alltid kunde må bra.. jag skulle vilja ha så mycket att jag kunde dela med mig till alla som behöver lite. Men det har jag såklart inte.Det är lite läskigt att tiden går så fort.. jag fyllde fan nyss 18. Men ändå är det mer än 5 månader sen. Läskigt som bara den. Men aja, nu ska jag göra nån nytta. Plugga lite kanske. HAHA, bra att jag har humor. eh..

Av marremaja - 21 mars 2007 00:04

Igår började jag läsa ur mina gamla dagböcker igen. Och jag kan fan bara säga hahaJag skrev i princip dagbok hela nian.. och jag kom och tänka på att skillnaden mellan då och nu, det är att det faktiskt hände saker i mitt liv då. Och jag kände att jag är långt i från samma person som då. Kan inte svara på om det är bra eller dåligt. Men det är fan sjukt hur kul det var att läsa, alla tankar jag hade om olika saker.. kärlek, kompisar, skola.. herregud :DNian.. skulle vara kul att hälsa på där igen. På den gamla goda tiden.

Ovido - Quiz & Flashcards